Διαγωνισμοί στο Facebook. Τι πρέπει να γνωρίζω - part 2
Διαγωνισμοί στο Facebook. Τι πρέπει να γνωρίζω - part 4

Διαγωνισμοί στο Facebook. Τι πρέπει να γνωρίζω - part 3

 

Στις  δύο προηγούμενες δημοσιεύσεις μου, εξήγησα κάποιες από τις απαγορεύσεις του Facebook σε ό,τι αφορά διαγωνισμούς και κληρώσεις. Σήμερα θα δούμε τι επιτρέπεται (λίγα πράγματα...).

Καταρχάς μπορούμε να δώσουμε κίνητρο στους χρήστες να κάνουν 'Like' την σελίδα μας προσφέροντας τους κάποιο δώρο έτσι και γίνουν μέλη. Επιπλέον, αν τελικά στήσουμε κάποιο διαγωνισμό, μπορούμε να επιτρέψουμε την συμμετοχή μόνο σε μέλη της σελίδας μας.

Αν έχουμε κάποιο blog ή site στο οποίο πραγματοποιούμε έναν διαγωνισμό ή μια κλήρωση, έχουμε την δυνατότητα να ενημερώσουμε τα μέλη της σελίδας μας για το γεγονός και να τους παραπέμψουμε σε αυτόν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το σύνολο της διοργάνωσης του να βρίσκεται στο δικό μας site. Στη σελίδα μας πρέπει να υπάρχει μόνο το πληροφοριακό κείμενο και το link. Τίποτε άλλο.

Παράλληλα, θα πρέπει να κάνουμε απόλυτα σαφές ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός δεν προέρχεται, ούτε συνδέεται ή υποστηρίζεται με οποιοδήποτε τρόπο από το Facebook (“This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook”). Για το αν οι όροι συμμετοχής επιτρέπεται να υπάρχουν και εντός της Facebook Page μας ώστε να ενημερώνονται οι χρήστες δεν αναφέρεται κάτι.

Στο τελευταίο post της σειράς, θα εξηγήσω πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε τον σκόπελο όλων αυτών των απαγορεύσεων. Και να στήσουμε έναν πετυχημένο διαγωνισμό, χωρίς τον κίνδυνο να μας κλείσει ο κύριος Zuckerberg την σελίδα μας.

Κατεβάστε αυτό το κείμενο σε μορφή .pdf (148.4K)


Creative Commons License ask2use.com: Υποχρεωτική η πλήρης αντιγραφή του κειμένου ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
ask2use.com: Επιτρέπεται η κερδοσκοπική χρήση ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η πληρωμή ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής

Τα κείμενα αυτού του blog χορηγούνται με άδεια Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Ελλάδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα κείμενα του blog οπουδήποτε επιθυμείτε και με οποιοδήποτε τρόπο ακόμη και για εμπορική χρήση χωρίς προηγούμενη άδεια και χωρίς την υποχρέωση καταβολής δικαιωμάτων με την προϋπόθεση ότι θα είναι σαφής η αναφορά της πηγής και ότι το κείμενο θα παραμείνει ακέραιο, χωρίς καμία προσθήκη, αλλαγή ή συντόμευση συμπεριλαμβανόμενης αυτής εδώ της σημείωσης.


Comments

The comments to this entry are closed.