Previous month:
Ιανουάριος 2012
Next month:
Μάρτιος 2012

Τα links στα social media μπαγιατεύουν γρήγορα

 

Αν πιστεύατε ότι το πιο ευπαθές προϊόν στην αγορά ήταν τα θαλασσινά και τα ψάρια, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Απ' ό,τι προκύπτει είναι οι σύνδεσμοι που δημοσιεύουμε στον κοινωνικό ιστό που έχουν την συντομότερη ημερομηνία λήξεως.

Continue reading "Τα links στα social media μπαγιατεύουν γρήγορα" »


Πέντε μύθοι για το social media marketing

 

Δεν ξέρω αν φταίμε όσοι ασχολούμαστε σοβαρά με το social media marketing επειδή δεν αποσαφηνίζουμε επαρκώς κάποια πράγματα. Δεν ξέρω αν φταίνε οι ίδιοι οι μαρκετίστες ή οι επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν το μάρκετινγκ στα social media με επιπολαιότητα και δεν δίνουν την απαραίτητη προσοχή σε κάποια σοβαρά ζητήματα. Ούτε αν τελικά είναι υπεύθυνος ο συνήθης αποδιοπομπαίος τράγος τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι - που ως γνωστόν φταίνε για τα πάντα – οι οποίοι μεταφέρουν λάθος εντυπώσεις.

Continue reading "Πέντε μύθοι για το social media marketing" »


Facebook do's and dont's

 

Το ότι το Facebook είναι ένα εξαιρετικό μέσο για την προβολή και επικοινωνία της επιχείρησης σας το γνωρίζετε ήδη. Για να έχει όμως το μέσο αυτό την απόδοση που θέλουμε, πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε και σωστά. Ας δούμε λοιπόν τι θα πρέπει να προσέξουμε και τι να αποφύγουμε.

Continue reading "Facebook do's and dont's" »


Social Media Wars - part 2

 

Έγραφα στο προηγούμενο post μου για την σύγκρουση Facebook και Google+ ότι το πλεονέκτημα του Google+ δεν είναι ότι συνεχώς βελτιώνεται. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι έχει πάρει αυτό που κάνει πολύ σοβαρά. Και ότι ακούει προσεκτικά τον χρήστη.

Continue reading "Social Media Wars - part 2" »


Social Media Wars - part 1

 

Συζητώντας με συναδέλφους διαπιστώνω ότι εξακολουθούν να καταχωρούν το Google+ στην κατηγορία του social media #fail. Όπως έλεγε και ο Mark Twain οι προβλέψεις είναι δύσκολες. Πολύ περισσότερο δε, όταν αφορούν το μέλλον. Παρόλα αυτά θα στοιχημάτιζα ότι κάνουν λάθος. Και εξηγούμαι. 

Continue reading "Social Media Wars - part 1" »